TALLINNA KAUBAMAJA GRUPP AS  

Tallinna Kaubamaja Grupp AS ir koncerns, kurā ietilpst mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmumi: Kaubamaja AS, Selver AS, OÜ Kulinaaria, SIA Selver Latvia, AS TKM King, Viking Security AS, OÜ TKM Beauty, OÜ TKM Beauty Eesti, TKM Auto OÜ, KIA Auto AS, AS VIKING MOTORS, SIA Forum Auto, SIA Verte Auto, UAB KIA Auto, Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS, OÜ Tartu Kaubamaja Kinnisvara, SIA TKM Latvija un UAB TKM Lietuva.

PRIVĀTUMA POLITIKA

Tallinna Kaubamaja Grupp AS privātuma politika nosaka pamatprincipus, no kuriem Tallinna Kaubamaja Grupp AS un tās meitasuzņēmumi (turpmāk - Grupa) vadās savu klientu personas datu apstrādē.  Grupas privātuma politika ir spēkā attiecībā uz visiem klientiem un lietotājiem - fiziskām personām, kas iegādājas Grupas piedāvātās preces, produktus un pakalpojumus un kas apmeklē Grupas uzņēmumu veikalus un tīmekļa vietnes. Grupas uzņēmumi izmanto personu datus ar mērķi nodrošināt Jums labāku apkalpošanu un visu līgumsaistību un no likumiem izrietošo saistību korektu izpildi.

Grupas uzņēmumu klientu personas datu va.pārziņu kontaktinformācija:

-        Tallinna Kaubamaja Grupp AS - adrese Gonsiori 2, Tallina 10143, Igaunija, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

-        Kaubamaja AS – adrese Gonsiori 2, Tallina 10143, Igaunija, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

-        Selver AS – adrese Pärnu mnt 238, Tallina 11624, Igaunija, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

-        OÜ Kulinaaria – adrese Taevakivi tn 7b, Tallina 13619, Igaunija, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

-        AS TKM King – adrese Betooni 14, Tallina 11415, Igaunija, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

-        Viking Security AS – adrese A. H. Tammsaare tee 62, Tallina 11316, Igaunija, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

-        OÜ TKM Beauty Eesti – adrese Gonsiori 2, Tallina 10143, Igaunija, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

-        OÜ TKM Beauty – adrese Gonsiori 2, Tallina, Igaunija10143, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

-        KIA Auto AS – adrese Ülemiste tee 2, Tallina 11415, Igaunija, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

-        AS VIKING MOTORS – adrese Tammsaare tee 51, Tallina 11316, Igaunija, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

-        SIA Forum Auto – adrese Kārļa Ulmaņa gatve 101, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167 Latvija, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

-        UAB KIA Auto – adrese Perkūnkiemio 2, Viļņa 12126, Lietuva, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Par visiem jautājumiem saistībā ar Grupas uzņēmumu veikto personu datu apstrādi, var vērsties attiecīgajā Grupas uzņēmumā, izmantojot augstāk norādīto kontaktinformāciju, vai pie Grupas datu aizsardzības speciālista, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Privātuma politikas darbības joma

Privātuma politika ir spēkā attiecībā uz visiem klientiem un lietotājiem - fiziskām personām, kas iegādājas Grupas piedāvātās preces, produktus un pakalpojumus un kas apmeklē Grupas uzņēmumu tīmekļa vietnes.

Papildus privātuma politikā noteiktajiem principiem tiek piemēroti speciāli noteikumi personu datu apstrādei, kas tiek veikta Grupā ietilpstošo uzņēmumu Kaubamaja, Selver, Selver Köök un I.L.U. interneta veikalos un Grupā ietilpstošo uzņēmumu Selver, Kaubamaja, ABC King, SHU, I.L.U. un L´Occitane veikalos vienotās lojalitātes programmas „Partnerprogramm” ietvaros.

Kādus personu datus iegūst Grupas uzņēmumi?

Lai nodrošinātu labākus pakalpojumus, Grupas uzņēmumi var pakalpojumu sniegšanas nodrošināšanai nepieciešamajā apmērā iegūt personas datus, kas iekļauj, bet ne tikai, Jūsu vārdu, personas kodu, e-pasta adresi, pasta adresi, tālruņa numuru, vēlamo saziņas valodu, ar tiešo mārketingu saistītas izvēles un ar digitālo ierīču starpniecību nosūtītus datus (piem., sīkdatnes un citas tamlīdzīgas tehnoloģijas). Lai nodrošinātu labāku klientu apkalpošanu, Grupas uzņēmumi var saprātīgā apmērā apstrādāt arī citus nepieciešamos personas datus atbilstoši mērķiem, apmēram un veidam, par ko Jums iepriekš ticis paziņots.

Grupas uzņēmumiem ir tiesības atteikt preces atsavināšanu vai pakalpojumu sniegšanu, ja attiecīga pakalpojuma sniegšana nav iespējama bez personas datu apstrādes.

Kā Grupas uzņēmumi iegūst personas datus?

Grupas uzņēmumi iegūst Jūsu personas datus uz Jūsu piekrišanas pamata, uzsākot un uzturot klientu attiecības ar Jums kā ar Grupas klientu, kad Jūs iegādājaties mūsu preces vai izmantojat mūsu pakalpojumus. Grupas uzņēmumi iegūst Jūsu personas datus tikai pie noteikuma, ka Jūs tos brīvprātīgi iesniedzat.

Kādiem mērķiem Grupas uzņēmumi apstrādā personas datus?

Grupas uzņēmumi apstrādā personas datus šādiem mērķiem:

 

- klientu attiecību pārvaldība un saziņa ar klientu

- līguma slēgšana ar klientu un ar klientu noslēgta līguma izpilde

- atbilžu sniegšana uz klienta informācijas pieprasījumiem

- klientu attiecību attīstīšana un analīze

- preču un pakalpojumu piedāvāšana

- tiešais mārketings

- leģitīmās intereses

 

- patērētāju uzvedības pētījumi

- pakalpojumu pārvaldība un attīstīšana

- tīmekļa vietnes lietošana un pilnveide

- izložu un aptauju rīkošana

- pārdošanas statistika

- personu un mantas aizsardzība

- no likuma izrietošo saistību izpilde.

 

Kā Grupas uzņēmumi aizsargā Jūsu personas datus?

Iegūstot, uzglabājot un apstrādājot Jūsu personas datus, Grupas uzņēmumi izmanto piemērotus un pietiekamus tehniskos un administratīvos drošības risinājumus, kas aizsargā Grupas uzņēmumu klientu datubāzēs un tīmekļa vietnēs saglabātos personas datus no nesankcionētas piekļuves, mainīšanas, publiskošanas vai iznīcināšanas. Personas datus var mainīt un apstrādāt tikai tam speciāli pilnvarotas personas, kam ir nodrošināta attiecīga pieeja datiem.

Jūsu personas datu pārnešana

Jūsu personas datu apstrādē Grupas uzņēmumi var iesaistīt trešās personas - pakalpojumu sniedzējus, kas sniedz Grupas uzņēmumiem attiecīgus pakalpojumus (piemēram, programmatūras izstrādes, tiešā mārketinga materiālu nosūtīšanas, maksājumu un pasta pakalpojumus). Ar visām trešajām personām - pakalpojumu sniedzējiem, kam Grupas uzņēmumi nosūta Jūsu personas datus, ir noslēgti līgumi par personas datu aizsardzību un pārnestās informācijas konfidencialitātes nodrošināšanu. Tāpat tiesību aktos noteiktajos gadījumos Grupas uzņēmumiem ir tiesības nosūtīt personas datus uzraudzības, izmeklēšanas un tiesībaizsardzības iestādēm.

Personas datu apstrādes termiņš

Grupas uzņēmumi var apstrādāt Jūs personas datus tik ilgi, cik ilgi tas ir nepieciešams klientu attiecību vai citu līdzvērtīgu attiecību uzturēšanai starp Grupas uzņēmumu un Jums, vai līdz brīdim, kad Jūs atsaucat savu piekrišanu personas datu apstrādei, vai līdz likumā noteiktajam termiņam saistībā ar nodokļiem un likumiskiem aspektiem.

Tiešais mārketings un apmierinātības aptaujas

Ar Jūsu piekrišanu Grupas uzņēmumi var izmantot Jūsu paziņotos personas datus, lai nosūtītu Jums informāciju par atlaidēm, akcijām un piedāvājumiem, kā arī lai veiktu apmierinātības aptaujas. Ja Jūs nevēlaties turpmāk saņemt tiešā mārketinga sūtījumus, tad Jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu personas datu apstrādei, sekojot attiecīgajos sūtījumos norādītajām instrukcijām vai sazinoties ar Grupas uzņēmumu, no kura sūtītās informācijas Jūs vēlaties atteikties.

Sīkdatņu lietošana

Grupas uzņēmumu tīmekļa vietnēs tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne ir neliela teksta datne, ko tīmekļa pārlūkprogramma automātiski saglabā lietotāja ierīcē. Sīkdatnes tiek izmantotas informācijas iegūšanai par to, kā lietotājs izmanto tīmekļa vietni, ar mērķi nodrošināt lietotājam labāku pārlūkošanu.

Tīmekļa vietnēs tiek izmantotas šādas sīkdatnes:

-        sesijas sīkdatnes, kuru mērķis ir nodrošināt tīmekļa vietnes izmantošanas iespēju;

-        pastāvīgās sīkdatnes, kuru mērķis ir saglabāt atmiņā informāciju par darbībām, ko klients iepriekš veicis;

-        pirmo un/vai trešo personu sīkdatnes, kuru mērķis ir individualizēt lietotājam attēlotās reklāmas un piedāvājumu saturu;

-        trešo personu analītiskās sīkdatnes, kuru mērķis ir optimizēt mārketinga komunikāciju.

Lietotājs var izmantot un/vai bloķēt viņa ierīcē saglabātās sīkdatnes, mainot savas pārlūkprogrammas iestatījumus. Ja sīkdatņu lietošana tiek ierobežota (aizliegta), tad tīmekļa vietnes darbība var būt traucēta un/vai var būt liegta atsevišķu funkciju izmantošana.

Papildus analītiskajām sīkdatnēm tīmekļa vietnēs tiek izmantoti pikseļi (pixel tags, web-beacons), ar kuru palīdzību tiek novērota tīmekļa vietnes lietošana. Šajā procesā netiek izmantoti tādi dati, kas dod iespēju identificēt personu.

Nepersonificētu datu apstrāde

Kad Jūs apmeklējat Grupas uzņēmumu tīmekļa vietnes, Grupas uzņēmumi var iegūt Jūsu nepersonificētus datus, piemēram, par apmeklējuma datumu un laiku, no tīmekļa vietnes lejupielādēto informāciju, ziņas par pārlūka nosaukumu un operētājsistēmu, ziņas par interneta pakalpojumu sniedzēju un citu līdzīgu informāciju. Grupas uzņēmumi veic šo datu anonīmu apstrādi un tie tiek izmantoti tīmekļa vietnes funkcionalitātes uzlabošanai.

Videoieraksti

Lai nodrošinātu personu un mantas aizsardzību, Grupas uzņēmumu veiklos un tirdzniecības salonos darbojas videonovērošanas sistēmas. Videonovērošanas rezultātā saglabāto videoierakstu un saistībā ar tiem apstrādājamo personas datu pārzinis ir videonovērošanas kameru īpašnieks, kas ietilpst Grupā.

Videoierakstiem ir pieeja vienīgi tām personām, kuru tiesības iepazīties ar videoierakstiem izriet no viņu darba pienākumiem.

Videoieraksti tiek uzglabāti ne ilgāk par 120 kalendārajām dienām.

Personas datu nosūtīšana uz valstīm, kas nav Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomiskās zonas dalībvalstis

Grupas uzņēmumi var nosūtīt personas datus uz trešajām valstīm (valstīm, kas nav Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomiskās zonas dalībvalstis) vienīgi pie noteikuma, ka tam ir likumisks pamats. Personas datu apstrādē Grupas uzņēmumi var izmantot starptautisku pakalpojumu sniedzēju vai sadarbības partneru pakalpojumus. Tādā gadījumā Grupas uzņēmumi nodrošina, ka šādai personas datu nosūtīšanai ir likumisks pamats un ka tiek nodrošināta datu aizsardzība atbilstoši piemērojamajiem tiesību aktiem.

Profilēšana

Grupas uzņēmumi var izmantot Jūsu personas datus un pirkumu statistiskos datus profila analīzes veikšanai ar mērķi labāk izprast Jūsu vēlmes un attiecīgi piedāvāt Jums labākas preces un pakalpojumus. Grupas uzņēmumi nepieņem nekādus ar profilēšanas rezultātiem saistītus lēmumus, kam attiecībā uz Jums būtu jebkādas tiesiskas sekas.

Jūsu tiesības saistībā ar Jūsu personas datu apstrādi

Jums ir tiesības jebkurā laikā pieprasīt no Grupas uzņēmumiem, kam esat paziņojis savus personas datus, šo datu izsniegšanu, labošanu un pārnešanu, kā arī Jūsu personas datu dzēšanu.

Ar personas datu apstrādi saistītus pieteikumus lūdzam iesniegt elektroniskā formā Tallinna Kaubamaja Grupas datu aizsardzības speciālistam, sūtot tos uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., vai uz Grupas uzņēmuma, kuram Jūs iesniedzāt savus personas datus, augstāk norādīto kontaktadresi. Lai nodrošinātu personas datu apstrādes drošību, Jūsu pieteikumam ir jābūt parakstītam ar drošu elektronisko parakstu.

Grupas uzņēmumiem ir tiesības neapmierināt Jūsu pieteikumu, ja nav iespējams identificēt Jūsu personību vai ja personas datu pārnešana nav droša. Grupai ir tiesības atteikties dzēst Jūsu personas datus, ja personas datu apstrādes pienākums izriet no spēkā esoša līguma vai likuma, vai ja tā ir nepieciešama tiesisku prasību sastādīšanai, iesniegšanai vai aizstāvībai sakarā ar personu vai mantas aizsardzību.

Privātuma politikas mainīšana

Grupai ir tiesības privātuma politiku jebkurā brīdī mainīt un papildināt. Ar spēkā esošo privātuma politiku vienmēr var iepazīties Grupas uzņēmumu tīmekļa vietnēs.

Sūdzību iesniegšana

Ja Jūs uzskatāt, ka kāds no Grupas uzņēmumiem, apstrādājot Jūsu personas datus, pārkāpj Jūsu tiesības, Jums ir tiesības jebkurā laikā vērsties pie šī Grupas uzņēmuma, izmantojot augstāk norādīto kontaktinformāciju, pie Tallinna Kaubamaja Grupas datu aizsardzības speciālista, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., Datu valsts inspekcijā (dvi.gov.lv) vai tiesā.

 

Klienta piekrišanas veidlapas pielikums: INFORMĀCIJA PAR PERSONAS DATU AIZSARDZĪBU

Pilna servisa autocentra darba laiks: 

  P - Pk    S
Autosalons 8.00-18.00   10.00-16.00
Autoserviss  8.00-18.00   10.00-16.00
Rezerves daļas  8.00-18.00   10.00-16.00
Virsbūves remonts  8.00-18.00   -
Administrācija  8.00-17.00   -

Sv - autocentrs nestrādā

„Forum Auto” SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 101, Rīga/Mārupe,
Mārupes nov., LV-2167, Latvija

Vienotais reģistrācijas Nr. 40003930147
Nodokļu maksātāja Nr. LV40003930147
Banka: A/S „Swedbank”, kods HABALV22
Konta Nr. LV23HABA0551016922223

Skatīt kartē

Forum Auto - Oficiālais pārstāvis Latvijā                      T (+371) 67 320 044        F (+371) 67 830 717             Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.   

 

Informējam, ka Forum Auto savās tīmekļa vietnēs pakalpojumu uzlabošanas, statistikas un mārketinga mērķiem izmanto sīkdatnes (Cookies).Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Vairāk par mūsu sīkdatņu lietošanas politiku lasiet šeit

United Kingdom gambling site click here